Όροι και προϋποθέσεις


Ενδέχεται οι όροι να τροποποιούνται περιοδικά. Συνεπώς, ελέγχετέ τους κατά διαστήματα καθώς η συνεχιζόμενη χρήση της ιστοσελίδας δηλώνει την αποδοχή των όρων που τυχόν έχουν αλλάξει.

Χρησιμοποιώντας το site, συμφωνείτε απόλυτα ότι η χρήση γίνεται με δική σας ευθύνη. Στο www.pantaziflowers.gr, κάνουμε κάθε δυνατή προσπάθεια να παρέχουμε υπηρεσία υψηλής ποιότητας αλλά δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι δεν θα υπάρξουν διακοπές ή λάθη. Οποιαδήποτε αναφορά ή και link σε άλλο site, παρέχεται για την διευκόλυνσή σας και δεν ευθυνόμαστε για τα περιεχόμενα, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που παρέχονται (διαφήμιση ή πώληση) στα site αυτά. Η ευθύνη για τα περιεχόμενα των συναλλαγών ανήκει αποκλειστικά σε σας. Στo www.pantaziflowers.gr, δεν ασκούμε κανένα είδος διόρθωσης ή παρέμβασης στα δεδομένα που μεταφέρετε. Ζητάμε να συμπληρώνετε σωστά τα εξής πεδία (όνομα, διεύθυνση, μήνυμα) στις on-line φόρμες επικοινωνίας. Επίσης συμφωνείτε να μην μεταδίδετε μέσω του site, περιεχόμενο που να είναι έναντι του Νόμου και των χρηστών ηθών.Τα στοιχεία σας όνομα,τηλέφωνο,διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα χρησιμοποιηθούν για επικοινωνία σχετική με την παραγγελία.Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ενδέχεται να χρησιμοποιηθεί μελλοντικά  από την επιχείρηση ,  προς ενημέρωσης σας, για προσφορές,ευχές,ενημερώσεις.

Το www.pantaziflowers.gr, δεν φέρει ευθύνη ούτε υποχρέωση αποζημίωσης για οποιαδήποτε ζημιά και ηθική βλάβη που προκύπτει από αδυναμία παροχής υπηρεσιών υποστήριξης.

 

Επιπλέον, συμφωνείτε ότι:δεν θα παραβιάσετε ή βλάψετε κανέναν άλλο χρήστη των υπηρεσιών μας.

δεν θα επέμβετε ή δεν θα διακόψετε τα δίκτυα τα οποία είναι συνδεδεμένα με το site του www.pantaziflowers.gr και θα συμμορφωθείτε με όλους τους κανόνες, νόμους και διαδικασίες αυτών των δικτύων,

δεν θα παραποιήσετε τον κώδικα της ιστοσελίδας μας,

θα συμμορφωθείτε με τον Ελληνικό Νόμο σχετικά με την μετάδοση τεχνικών δεδομένων τα οποία εξάγονται από την Ελλάδα.

Σε κάθε προϊόν που ψωνίζεται από το site μας έχουμε το νόμιμο δικαίωμα ποσοστού κέρδους το οποίο εμείς καθορίζουμε, αυτό αφορά και προϊόντα που αποστέλλονται στην υπόλοιπη Ελλάδα και εξωτερικό .

Εάν έχετε οποιαδήποτε σχόλια ή απορίες, μη διστάσετε να μας απευθύνετε τις ερωτήσεις σας μέσω e-mail, στη διεύθυνση: info@pantaziflower.gr

 

Ασφάλεια Προσωπικών Δεδομένων

 

Η επιχείρηση διασφαλίζει το απόρρητο των προσωπικών δεδομένων των πελατών της και δεσμεύεται να μην αποκαλύψει τα στοιχεία των πελατών και των συναλλαγών τους σε τρίτους όπως προβλέπει η σχετική νομοθεσία του Ελληνικού κράτους.

 

  1. Κοστολόγηση προϊόντων

Οι τιμές των λουλουδιών  συμπεριλαμβάνουν Φ.Π.Α. 13% και των διακοσμητικών (κασπό, κεραμικά ,αρκουδάκια, τεχνητά) 24%

Όλες οι τιμές αναγράφονται σε Ευρώ (EUR)

Η συνολική αξία της παραγγελίας σας, συμπεριλαμβανομένων τυχόν εξόδων αποστολής, εκπτώσεων ή πρόσθετων φόρων, εμφανίζεται αποκλειστικά στην σελίδα επιβεβαίωσης της παραγγελίας, και σίγουρα πριν το τελικό στάδιο πληρωμής.

 

  1. Παραγγελίες

Όλες οι παραγγελίες παραδίδονται μέσω  έμπειρου courier.

 


Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά ή/και τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας, θα τεθεί σε αναμονή μέχρι να συγκεντρωθεί το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Μερική αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, δεν είναι δυνατή και δεν θα πραγματοποιείται. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Το www.pantaziflowers.gr υποχρεούται και προσπαθεί να είναι όσο το δυνατόν ακριβέστερο όσον αφορά τα χαρακτηριστικά των προϊόντων (σχήμα, χρώμα κλπ.) που εμφανίζονται στο Ηλεκτρονικό μας Κατάστημα.

Τα προϊόντα μπορούν να διαφοροποιηθούν ανάλογα με την εποχή και τη διαθεσιμότητα τους. Ακόμα και τα λουλούδια της ίδιας ποικιλίας πολλές φορές διαφέρουν ανάλογα με το είδος τους, τόσο στο χρώμα όσο και στο σχήμα.
Εάν δεν υπάρχει κάποιο λουλούδι-φυτό ή κάποιο συνοδευτικό προϊόν (πχ. καλάθι, κεραμική-γυάλινη βάση, μπαλόνι και λούτρινο), γίνεται αντικατάσταση με άλλο, ανάλογης αξίας.

 

Με την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, θα λάβετε ένα αυτόματο ηλεκτρονικό μήνυμα (email) επιβεβαίωσης, στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θα έχετε καταχωρήσει στην σχετική φόρμα παραγγελίας. Αυτό το email δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση εγγύηση διαθεσιμότητας.

 

  1. Τρόποι Πληρωμής

 

1)Μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, από τον ιστότοπο www.pantaziflowers.gr. Δεν έχει σημασία από ποια τράπεζα έχει εκδοθεί η χρεωστική ή πιστωτική σας κάρτα. Το module της Piraeus ελέγχει την γνησιότητα της κάρτας και δέν υπάρχουν επι πρόσθετες χρεώσεις. Οι πληρωμές με χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες διενεργούνται σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας Piraeus. Η επιχείρηση Ανθοδημιουργίες Κωνσταντίνος δεν διατηρεί κανένα από τα στοιχεία των χρεωστικών/πιστωτικών καρτών.

 

2) Κατάθεση στη Τράπεζα

Εάν δεν έχετε χρεωστική/ πιστωτική κάρτα μπορείτε να εξοφλήσετε το αντίτιμο των αγορών σας σε οποιονδήποτε από τους παρακάτω λογαριασμούς της εταιρείας μας. Η παραγγελία σας θα διεκπεραιωθεί αφού βεβαιωθεί η κατάθεση του ποσού στην τράπεζα.

ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN:

ΕΘΝΙΚΗ IBAN: 

ALPHA IBAN: 

EUROBANK  IBAN: 

 

3) Μέσω Paypal

 

4) Αντικαταβολή

 

5) Τηλεφωνικά μπορούμε να χρεώσουμε την κάρτα σας εφόσον το επιθυμείτε στέλνοντας στο www.pantaziflowers.gr τον αριθμό της κάρτας σας και την ημερομηνία λήξης της. Η διαδικασία γίνεται μέσω μέσω pos της Εθνικής Τράπεζας (δυνατότητα ανοικτής πληκτρολόγησης)

Δικαιούχος: Ζορζομπόκος Κωνσταντίνος του Δημητρίου

 

  1. Πολιτική ακυρώσεων/επιστροφών

Λυπούμαστε αλλά επιστροφές χρημάτων  δεν γίνονται δεκτές λόγω ακύρωσης της παραγγελίας σας, εάν δεν θέλετε την αποστολή των λουλουδιών αυτά δεν θα στέλνονται.  Αυτό συμβαίνει διότι θα έχει γίνει  η προετοιμασία της παραγγελίας που περιλαμβάνει μη αναστρέψιμη τροποποίηση των λουλουδιών.Σε περίπτωση που υπάρξει οποιαδήποτε πρόβλημα με την διαθεσιμότητα των προϊόντων που έχετε παραγγείλει, θα σας ενημερώσουμε ηλεκτρονικά ή/και τηλεφωνικά. Η παραγγελία σας, θα τεθεί σε αναμονή μέχρι να συγκεντρωθεί το σύνολο των προϊόντων που έχετε παραγγείλει. Μερική αποστολή των προϊόντων της παραγγελίας σας, δεν είναι δυνατή και δεν θα πραγματοποιείται. Επιπλέον, οι διαθεσιμότητες των προϊόντων αναφέρονται ενδεικτικά και δεν είναι δεσμευτικές.

Σε περίπτωση μη εκτέλεσης της παραγγελίας με δική μας υπαιτιότητα τα λεφτά σας επιστρέφονται.

Αυθημερόν παραδόσεις γίνονται για παραγγελίες που εκτελούνται μέχρι τις 20:00. Μετά τις 20:00 οι παραγγελίες εκτελούνται την επόμενη μέρα και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων λόγω της μη αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας.

 

5. Πολιτική αποστολών

Πριν από την αποστολή της παραγγελίας σας παίρνουμε τηλέφωνο στον παραλήπτη για να συνεννοηθούμε για την ώρα παράδοσης και να διασταυρώσουμε ότι είναι σωστή η διεύθυνση . Εαν δεν επιθυμείτε να τηλεφωνούμε στον παραλήπτη για να μην σας χαλάσει η έκπληξη δηλώστε το στην φόρμα της παραγγελίας σας στις ειδικές σημειώσεις. Στην περίπτωση αυτή η αποστολή της παραγγελίας σας γίνεται με δικιά σας ευθύνη και εάν δεν βρεθεί ο παραλήπτης το προϊόν που επιλέξατε γυρίζει στο ανθοπωλείο μας και εάν επιθυμείτε εκ νέου αποστολή θα επιβαρυνθείται εν νέου τα μεταφορικά.Επίσης εάν απουσιάζει ο παραλήπτης το διάστημα παράδοσης που σημειώσατε και δεν υπάρχει άλλο διαθέσιμο άτομο να παραλάβει την παραραγγελία τότε επιστρέφει πίσω στην έδρα μας  και σε αυτή την περίπτωση για νέα αποστολή θα επιβαρυνθείτε εκ νέου τα μεταφορικά.

Αυθημερόν παραδόσεις γίνονται για παραγγελίες που εκτελούνται μέχρι τις 20:00. Μετά τις 20:00 οι παραγγελίες εκτελούνται την επόμενη μέρα και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων λόγω της μη αυθημερόν παράδοσης της παραγγελίας σας. Ακόμη οι ώρες παράδοσης για την εκτέλεση της παραγγελίας σας  είναι ενδεικτικές και όχι δεσμευτικές. Σε μεγάλες γιορτές καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια αλλά ενδέχεται να υπάρχουν καθυστερήσεις.

Για παραδόσεις εκτός θεσσαλονίκης τα εμπορεύματα διακινούνται με ευθύνη του αγοραστή και η εταιρεία μας δεν αποζημιώνει τον πελάτη.